dinsdag 14 september 2010

Kuala Lumpur

Dag iedereen,

De eerste dagen zijn uitstekend verlopen. Maleisie was de eerste kennismaking met Azie en viel reuze mee. Eten was wat zoeken in het begin maar lukt ons aardig. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Peli, de ringits hebben we reeds gebruikt om de taxi te betalen.
We zaten juist met het suikerfeest in Maleisie (islamitisch land), daardoor was het normale leven wel wat ontregeld, maar naar Westerse normen zou je dit een gewone werkdag kunnen noemen.
Aangezien wij niet z'n citytrippers zijn was het wel wat zoeken voor ons... We hadden in 't begin geen plan van de stad, een stadsgids had misschien ook wel handig geweest, maar het padvindersgevoel kwam boven en hebben aldus de meeste bezienswaardigheden al dan niet toevallig gespot.
Qua shopping is KLumpur het summum, misschien wel tientallen shoppingcenters allemaal veel groter dan city2, maar kopen werd er niet echt gedaan.
Nu zitten we op Bali, zijn reuze ontvangen door Iik, kennis via Katrien, en hebben enkele dagen daar gelogeerd in een prachtige villa. Voorlopig wel nog zeer druk hier, omdat iedereen van vakantie geniet maar vertrekken weldra verder op ontdekkingstocht naar wat rustigere oorden.
De oceaan blijft wel fantastisch met sublieme golven en dito

Groetjes en tot volgende keer...

Hier alvast enkele fotootjes
http://www.facebook.com/album.php?aid=207675&id=526268701&l=d860bd38b2

4 opmerkingen:

  1. Hello,

    Ik stel vast dat we absoluut nog veel te reizen hebben. Zelfs het winkelen in zo'n shoppings moet overweldingend zijn... wat een luxe . Wie had dat gedacht? Jullie genieten er echt van , da's ook de bedoeling , niet?
    Bali kan ook rustig zijn dat zal je nog wel merken. En wat luxe betreft , daar kennen ze ook wat van en daar hebben jullie ook al van genoten.
    In ieder geval tof dat we nu al kunnen meegenieten van jullie ervaringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Joepie, het is gelukt! Alle, vanaf nu kunnen we goed communiceren he ;-)

    Leuk om jullie verhalen zo te volgen...Net alsof ik erbij ben. Maak maar veel plezier, het zal zonder twijfel één van de beste periodes van jullie leven worden.

    Ik mis jullie eigenlijk wel al een beetje, en Jeroen en Poppeke ook.

    Dikke zoenen van ons drietjes xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Katrien en Tom, "hare man" natuurlijk :-) ...
    ondertussen weet ik dat er ook al wat duikjes geweest zijn in tropische wateren ! Tof om te horen dat je al een manta hebt kunnen loggen. Dat is mij in heel mijn duikcarrière nog maar één keer gelukt. Some girls have all the luck !

    Veel ontdekkingsvreugde en waterpret en...we volgen (jammer genoeg alleen maar op het internet)

    Peter (Relax Divers Meise)

    BeantwoordenVerwijderen